Un ascens al pic Penyagolosa per a reivindicar el 8M

97
PUBLICITAT

En el marc del Dia Internacional de la Dona que es reivindica internacionalment el 8 de març, a Vistabella del Maestrat s’ha organitzat una eixida senderista fins al pic Penyagolosa. Un ascens cap al sostre del País Valencià, a 1813 metres, per defensar la igualtat de drets entre dones i homes i l’eliminació de xacres socials com la violència masclista o les escletxes existents en qualsevol àmbit social.

Així doncs, la proposta s’ha organitzat mitjançant la col·laboració entre els Ajuntament de Vistabella del Maestrat, de Xodos, de Benafigos i d’Atzeneta del Maestrat con el Parc Natural de Penyagolosa. L’eixida s’ha fixat el dissabte 23 de març a partir de les 9h des del Centre d’Interpretació del Parc Natural, ubicat als voltants de l’ermitori de Sant Joan de Penyagolosa. Les inscripcions per a participar s’han de formalitzar al correu electrònic parque_penyagolosa@gva.es o al telèfon 964 760 838.

Per una altra banda, l’Ajuntament de Vistabella del Maestrat s’ha adherit al manifest reivindicatiu emés per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) en el marc del 8M. “El canvi social s’ha d’emprendre des de les entitats administratives més menudes. Des de Vistabella del Maestrat, amb el suport i la unió dels municipis valencians, fem una crida per a continuar treballant en un futur més just i igualitari. Hem d’assolir una societat que respecte els drets de les dones, la seua total autonomia i l’eliminació de tota violència”, ha defensat Jordi Alcon, alcalde de Vistabella del Maestrat.