Un Amateur del Vilafranca amb dues cares cau golejat a Benicarló (8-3)

603

Derrota per golejada de l’Amateur del Vilafranca al camp del Benicarló Base Futbol el passat divendres 11 de març.

D’inici van jugar Mihai, Jaime, Andreu, Sergi, Jorge, Nicolas, Porcar, Ramon, Borja, Enric i Edo.

També van jugar Enric Segura, Alejandro, Javi Nadal, Eric i Gabi.

La primera part va ser un intercanvi de cops, amb els dos equips amb molts errors en defensar les jugades ofensives del rival. Borja va marcar un hattrick per sumar 15 gols a la lliga i Edo enviava una pilota al pal. Al descans el marcador era de 3-3.

A la segona part, als vilafranquins els va costar més generar oportunitats, mentre els locals seguien aprofitant les nombroses facilitats del rival per situar el marcador final de 8-3.

El proper partit serà al Serrito davant el Canet, el cap de setmana del 25 al 27 de març, en data i hora per confirmar.