Últims tràmits per a les obres de la N-232

596
Port de Querol N-232
PUBLICITAT

L’inici dels treballs de millora en la N-232 ha entrat ja en la recta final. I és que ja s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província l’autorització del Ministeri de Foment per a l’inici de l’ocupació de terrenys de la variant al seu pas pel port de Querol.

Aquesta és la darrera fase del procediment administratiu abans que es posen en marxa les obres. Segons indiquen fonts de la Subdelegació del Govern a Castelló, l’ajuntament de Morella acollirà el 8 de juny una reunió amb els propietàris de les finques afectades per a fer efectiu el pagament de la fase prèvia i estendre actes d’ocupació de l’expedient d’expropació forçosa.

Atenent a les paraules del delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, l’endemà de la signatura podran començar els treballs. Cal recordar que les obres afectaran al tram entre els quilòmetres 46,3 i 54,9. La variant, que pretén millorar la connexió i reduir el temps de recorregut entre Castelló i el Baix Aragó, compta amb un pressupost de 39,89 milions d’euros.