Últims dies per a presentar candidatures als premis “Dona Coratge” d’Albocàsser

536
PUBLICITAT

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser ha convocat la primera edició dels premis “Dona Coratge” en els quals es busca premiar a persones i col·lectius per la seua labor per a aconseguir una societat igualitària, sense diferències entre gèneres i sense violència.

L’objectiu dels premis és reconéixer la contribució i el foment a la igualtat d’oportunitats de les dones a una persona, entitat o empresa. D’aquesta forma, els guardons són: Bocassina Coratge –destinat a persones, entitats o empreses d’Albocàsser-; Maestratenca Coratge –qui opte al premi podrà ser de qualsevol punt de la Comarca del Maestrat- i Valenciana Coratge –al qual podrà postular qualsevol persona, entitat o empresa de la Comunitat Valenciana-.

També s’ha creat el premi cultural Dona Coratge. Cada any estarà dedicat a una categoria artística. En aquesta edició s’ha triat els relats curts. Així, sota el nom de “Paraules Violeta” es premiarà al millor relat curt amb perspectiva de gènere que continga la paraula “coratge”.

La presentació de propostes i candidatures finalitza el 25 de febrer de 2020. Per a més informació consultar la pàgina web o xarxes socials de l’Ajuntament d’Albocàsser. Assenyalar que el lliurament de premis serà el 28 de març a l’Auditori d’Albocàsser.

Presentació de candidats/candidatures: https://forms.gle/nSmPiWuVamSrJ4a8A