Últimes setmanes per a participar en el XIV Concurs Literari i Fotogràfic Carles Salvador

347
PUBLICITAT

La Fundació Carles Salvador ha convocat un any més, i ja van catorze, el seu Concurs Literari i Fotogràfic dirigit a joves de 9 a 18 anys.

Així, hi ha tres categories per edats. Una dirigida a alumnat de tercer a sisè de primària, una altra per a estudiants de l’ESO i una altra per a aquells que cursen Batxillerat. Dins de cada categoria hi ha quatre modalitats en les quals presentar-se: poesia, narrativa, assaig breu o article d’opinió, i fotografia. En el cas de la fotografia, aquesta ha d’estar relacionada amb la vida o obra de Carles Salvador i, els treballs escrits, han de ser en llengua catalana i sobre qualsevol tema.

El jurat està compost per tres membres del Patronat de la Fundació, un mestre de primària i un professor de secundària. Els treballs guanyadors, per categoria i modalitat, rebran 50 euros, un diploma i un lot de productes. A més dels guanyadors poden entregar-se accèssits honorífics. El veredicte del jurat es coneixerà al juny i el lliurament de premis està previst per a la segona quinzena d’agost.

Els treballs han d’entregar-se abans del 30 d’abril a la Fundació Carles Salvador de Benassal en un sobre tancat en persona o per correu postal. Tota la informació pot trobar-se en la pàgina web i xarxes socials de la Fundació.