Ultimen els tràmits per a arreglar el campanar de Xiva

74
Ultimen els tràmits per a arreglar el campanar de Xiva
Ultimen els tràmits per a arreglar el campanar de Xiva

Després de l’esglai del passat estiu, quan un raig va caure sobre el campanar de Xiva, ja s’estan ultimant els tràmits per a arreglar els danys produïts. Així, segons ha assenyalat el rector de la localitat, les reparacions començaran en breu encara que encara no compten amb una data fixa, ja que falten alguns permisos per a poder executar les obres.

Les despeses de reparar els danys causats pel raig seran sufragats per la parròquia i el seu segur. Amb tot quasi a punt perquè el campanar torne a estar en perfecte estat sol mancada que es fixe una data per al començament de les obres i que no hagen problemes durant l’actuació o en el desplaçament de les màquines i materials a utilitzar. Cal recordar que Xiva és un municipi amb carrers estrets, la qual cosa pot dificultar el pas de camions i altres vehicles de gran amplària necessaris per a dur a terme l’actuació.

L’ocorregut

El passat mes d’agost un raig va caure sobre el campanar de Xiva de Morella causant danys en la façana el que va produir el despreniment de part d’aquesta. Encara que afortunadament no va caldre lamentar danys personals diversos vehicles aparcats just sota l’edifici van patir danys per l’impacte de les rajoles i de les rajoles despreses.