A gener Samu 24h a Vilafranca

977
Unitat Samu de Vilafranca
Unitat Samu de Vilafranca
PUBLICITAT

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig en la seva visita a la perforació del pou de Llargueres. S’ha previst que el servei es pose en marxa entre la primera i la segona setmana de gener. Segons ha indicat Puig, ja s’ha realitzat la contractació dels tres metges i els tres infermers que formaran l’equip operatiu de la SAMU a Vilafranca. També s’ha signat ja l’acord per a la intervenció.

L’alcalde de Vilafranca, Oscar Tena, s’ha mostrat molt satisfet amb la notícia. “Aquesta SAMU donarà un servei de qualitat 24h a Vilafranca i a tots els pobles que es beneficien d’ella”, ha destacat l’edil de la localitat.

-Una reivindicació històrica

D’aquesta manera es posa fi a la demanda històrica dels serveis sanitaris de qualitat a la zona. Aquesta acció forma part del pla que contra el despoblament de l’interior que es pretén posar en marxa des de Generalitat.

A dia d’avui el servei de SAMU a Vilafranca era de 12h, de 9h a 21h. Amb l’ampliació del servei a 24h es garanteix la qualitat de la sanitat a les zones rurals i permet als seus habitants “donar-se el luxe” de posar-se malalts a qualsevol hora.