Últim showcooking de les XV Jornades de la Trufa de Morella aquesta vesprada

489
Showcooking DaluanIMG_2440cop
PUBLICITAT

– Alguns restaurants continuen oferint menús especials del diamant negre dels Ports durant el mes de març

Les XV Jornades gastronòmiques de la Trufa de Morella arriben a la seua fi aquest diumenge amb dues de les activitats que més participació han tingut en les últimes edicions. D’aquesta manera, aquesta vesprada el restaurant Daluan conclou el cicle de showcooking de les jornades a les 20.00 hores a la llotja de l’ajuntament. Demà, en el mateix espai, tindrà lloc el taller de Degustació de Productes de Morella a les 19.00 hores.

Cal comentar que alguns dels restaurants participants en aquestes jornades, com són La Fonda Moreno, el Marqués de Cruïlles, L’Escudella, La Taverna del Forn, el Mesón del Pastor i Daluan, segueixen amb els menús especials amb el diamant negre dels Ports durant el mes de març. D’aquesta manera, durant aquest mes encara es pot gaudir de la gastronomia característica que ofereix aquest producte típic de la zona. Així, aquestes jornades han funcionat molt bé, de manera que els restaurants han vist com molta gent ha acudit a tastar els seus menús especials.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “arranquem l’últim cap de setmana d’activitats de les XV Jornades de la Trufa amb el Showcooking d’aquesta vesprada a càrrec de Daluan i el taller de Degustació de Productes Morella de demà, els quals han tingut molta participació en les últimes edicions”. L’edil ha comentat que “en alguns dels restaurants es poden degustar els menús especials amb trufa fins al final de març”. Així, Jorge ha aprofitat per a “convidar a tots i totes a vindre a Morella per a gaudir de les activitats d’aquestes jornades gastronòmiques”.

Així, durant aquest cap de setmana encara es pot gaudir de menús especials elaborats amb trufa a Cardenal Ram, Casa Roque, Daluan, La Fonda Moreno, Marqués de Cruïlles, El Mesón del Pastor, Pizzeria Lola, Vinatea, El Faixero, l’Escudella i la Taverna del Forn. D’aquesta manera, en la XV edició participen un total d’11 restaurants, dels quals vuit són de la ciutat i tres són de la resta dels Ports.

Les XV Jornades de la Trufa de Morella han sigut un atractiu turístic de la ciutat més durant el seu transcurs. Així, aquesta activitat gastronòmica complementa les visites als monuments de la ciutat o les activitats esportives com les diferents rutes senderistes o de BTT que ofereix aquest territori.