Últim dia de gravació del videoclip que prepara Cinctorres

0
59
Cinctorres

L’Ajuntament de Cinctorres està més actiu que mai proposant diverses maneres d’entreteniment de tots els veïns.

Avui és l’últim dia de la gravació del videoclip que estan rodant pels carrers del poble que esdevindrà un record de com han passat els cinctorrans els dies de confinament.

L’Ajuntament va demanar als veïns que els feren arribar fotografies i vídeos de com passaven el confinament a casa, ja fos teletreballant, fent esport, aprofitant per cuinar sa, fent videotrucades… i “per poder arribar a la gent més major que no té accés a les tecnologies, vam pensar que seria bona idea eixir a gravar un carrer diferent cada dia a les 20h, ja que és el moment en què molts veïns surten als balcons per aplaudir a tot el personal sanitari” explica Mireia Mestre, alcaldessa del municipi.

El videoclip pretén ser un record per al futur de la vida a Cinctorres durant el confinament, transmetent alegria i positivisme. L’Ajuntament el presentarà a les xarxes socials al llarg dels propers dies.

Tot i que aquesta iniciativa ja està arribant al seu final, el consistori ja ha llançat una altra activitat per a tots: aquest cop, demanen als veïns que “ens envien fotos, records, frases…, qualsevol record que tinguen en relació amb les rogatives” apunta Mestre.

El proper cap de setmana, els cinctorrans haurien gaudit de les seues rogatives més participatives: la de Sant Cristòfol de Saranyana i la de la Mare de Déu de Gràcia. Degut a la situació actual de confinament, enguany s’han suspés les romeries, i per aquest motiu, l’Ajuntament vol fer un recull de records entorn aquestes celebracions per a fer públic d’alguna manera o altre més endavant a les xarxes socials de Cinctorres.