Últim cap de setmana per a gaudir de Sabors de l’Alt Maestrat

718
jornades_gastronomiques_sabors_alt_maestrat_2017
jornades_gastronomiques_sabors_alt_maestrat_2017
PUBLICITAT

 

Els caps de setmana de setembre i octubre en l’Alt Maestrat han tingut a la gastronomia com a protagonista. Les I Jornades Gastronòmiques ‘Sabors de l’Alt Maestrat’ han posat en valor, en vuit sessions dobles, les delícies de la comarca. Unes jornades que, després d’un gran èxit de participació, finalitzen aquest dissabte i diumenge. Amb el suport de Castelló Ruta de Sabor, al costat de dotze restaurants i bars d’Ares del Maestrat, Benassal, Catí i Culla han oferit a preus assequibles les delícies de la cuina tradicional de la zona.

Tots aquells que vulguen degustar delícies com el corder, el conill amb caragols o l’Olla del Maestrat, així com els embotits i formatges de la zona no poden perdre’s aquest cap de setmana l’última oportunitat de degustar els menús de la primera edició de Sabors de l’Alt Maestrat. A més, els més llaminers tenen l’oportunitat de delectar-se amb els torrons artesans i dolços elaborats amb mel, quallada o mató de la comarca.