Últim cap de setmana d’Anem de Tapes a Morella

682
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Els bars i restaurants de la ciutat han preparat durant juliol i agost tapes i menús especials
La IX edició d’Anem de Tapes ha estat un èxit on morellans, morellanes i visitants han gaudit d’aquestos plats característics

La IX edició d’Anem de Tapes afronta la recta final a Morella. Aquest cap de setmana és l’últim en el qual s’oferiran menús i tapes especials als bars i restaurants de la ciutat. D’aquesta manera, el dilluns, 31 de juliol, es realitzarà un sorteig entre totes les persones que han participat en aquestes jornades gastronòmiques que s’han allargat durant dos mesos. Anem de Tapes és un reclam turístic a Morella, ja que es tracta d’una forma diferent i innovadora d’apropar-se als plats típics de Morella. Així, Anem de Tapes permet a establiments i comensals gaudir de la gastronomia morellana d’una forma diferent.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “aquesta edició d’Anem de Tapes ha sigut un èxit, ja que han sigut molts els morellans, morellanes i visitants que han visitat els diferents bars i locals de Morella per a gaudir dels menús especials”. A més, l’edil ha comentat que “Anem de Tapes dóna inici a l’estiu a la ciutat durant juny i juliol i ens endinsa a l’agost on, amb les festes i l’Anunci, enguany es preveu molt positiu”. Finalment, Jorge ha volgut “agrair a l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) la seua implicació en aquest projecte, a més de la participació dels diferents bars i restaurants de la ciutat”.

Previsió de l’agost de l’Anunci
L’agost del 2017 està carregat d’activitats que culminen amb l’Anunci del 27 d’agost, festa d’Interés Turístic Nacional. D’aquesta manera, amb les festes d’agost habituals tots els anys que s’avancen a causa de l’Anunci i comencen el 5 d’agost i l’Anunci es preveu que durant tot el més l’ocupació hotelera serà màxima i que la ciutat obtindrà unes dades molt positives durant aquest mes.