Turisme organitza un taller ‘en línia’ obert a totes les empreses del sector turístic de la Comunitat Valenciana com a complement a Fitur

229
Worshop de Turisme Comunitat Valènciana per a Fitur 2022
Worshop de Turisme Comunitat Valènciana per a Fitur 2022
PUBLICITAT

Nota de premsa Generalitat Valenciana

  • Francesc Colomer assenyala que “es tracta d’una plataforma tecnològica per a fomentar relacions empresarials en un moment d’incertesa i aprofitant Fitur 2022”
  • Les empreses del sector turístic de la Comunitat Valenciana podran concertar cites professionals fins al 15 de febrer

Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat com a complement a Fitur un taller ‘en línia’ gratuït i obert a totes les empreses del sector turístic de la Comunitat Valenciana i a aquells operadors i agències de viatge que estiguen interessats.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat que “hem posat a la disposició del sector, una plataforma tecnològica gratuïta per a fomentar les relacions empresarials en un moment d’incertesa com l’actual i aprofitant la convocatòria de Fitur 2022”.

Així mateix, ha recalcat que “aquest taller està obert a totes les empreses turístiques de la Comunitat Valenciana i a operadors nacionals i internacionals”.

D’aquesta manera, les empreses podran centrar els seus esforços en agendar reunions de treball per a les setmanes següents, sense la pressió de tancar tots els acords en Fitur.

Es tracta d’una eina on les empreses del sector turístic de la Comunitat Valenciana podran concertar cites professionals ‘one-to-one’, que a més estarà activa durant un mes, fins al 15 de febrer. Les cites poden ser ‘en línia’, (el sistema proporcionarà un enllaç a la plataforma de videoreunions Zoom) o presencials, en les quals les dues parts han de concertar on i quan es durà a terme la cita (per exemple, en la fira Fitur).

Funcionament del taller

Les empreses turístiques de la Comunitat Valenciana podran accedir a aquesta plataforma per a agendar cites d’una manera molt senzilla a través d’aquesta URL: https://fiturcv.creaturisme.com/es

Les empreses hauran de registrar-se emplenant el formulari de registre i, en menys de 24 hores, estaran actives en la plataforma i podran començar a establir cites, per al que és necessari que es registren per a entrar a l’àrea d’usuari i poder controlar l’agenda de cites, que podran ser ‘en línia’ o presencials.