Turisme Comunitat Valenciana elabora nous catàlegs B2B amb 281 experiències turístiques per a incentivar les reserves del Bo Viatge

598
Catàleg d'experiències Turisme Comunitat Valenciana
Catàleg d'experiències Turisme Comunitat Valenciana
PUBLICITAT

Nota de premsa Generalitat Valenciana

  • S’han impulsat dos catàlegs, un enfocat a productes i un altre a destinacions, en els que han participat un total de 141 empreses
  • L’objectiu és impulsar, de cara a aquesta edició del Bo Viatge 2022, la comercialització de l’oferta de base experiencial de les empreses adherides al programa Creaturisme

Turisme Comunitat Valenciana ha elaborat nous catàlegs d’Experiències Turístiques B2B dirigides a agents de viatge i operadors del sector, amb l’objectiu d’impulsar la promoció del teixit empresarial turístic valencià, coincidint amb l’inici de les primeres reserves del primer període del Bo Viatge 2022, que s’iniciaran dilluns que ve 17 de gener.

Es tracta d’una eina promocional que pretén impulsar la comercialització de l’oferta de base experiencial de les empreses i entitats adherides al programa Creaturisme, l’estratègia de la Generalitat per a desenvolupar iniciatives de producte turístic altament especialitzat.

En concret, Turisme ha elaborat dos catàlegs, un enfocat a productes, i un altre a destinacions, que inclouen un total de 281 experiències i en els quals han participat 141 empreses de Creaturisme.

Les experiències turístiques s’inclouen dins dels 19 productes que componen cadascuna de les tres línies d’actuació estratègica que conformen aquest programa (turisme cultural, turisme actiu i turisme natural i rural).

Aquestes xifres demostren que la Comunitat compta amb una indústria turística dinàmica i proactiva que treballa en sintonia amb l’Administració pública aprofitant les iniciatives i els instruments que se li ofereixen des d’aquesta, segons responsables de Turisme.

Seminari per a més de 100 agències de viatge

Aquest divendres, Turisme Comunitat Valencinaa ha presentat aquesta iniciativa a través d’un seminari web informatiu en el qual han participat més de 100 agències de viatges integrants del programa Creaturisme.

Aquest esdeveniment ha comptat amb la participació de tècnics de Turisme Comunitat Valenciana, tenint com a objectiu que els operadors turístics assistents es familiaritzaren amb el variat catàleg d’atractius productes que presenten les empreses de Creaturisme.

A partir d’aquests nous informes es busca estimular la creació de sinergies i acords comercials que permeten la col·laboració entre intermediaris turístics i empreses, ajudant els agents participants a impulsar la comercialització dels seus serveis.

Així mateix, cal assenyalar que aquests dos nous catàlegs d’experiències Turístiques B2B, s’utilitzaran en futures accions promocionals en les quals participe Turisme Comunitat Valenciana com fires, workshops i presentacions de destinació d’àmbit nacional i internacional. D’aquesta manera, es preveu donar visibilitat a l’oferta de productes i recursos turístics de la nostra regió, situant-la com una destinació líder en el panorama internacional.

Novetats del Bo Viatge 2022

El programa de Bo Viaje 2022 presenta condicions diferents per a les persones sol·licitants, que poden triar entre una estada curta amb un mínim de dues nits consecutives, optant per un 50% de descompte de fins a 400 euros, o una estada llarga, amb un mínim de 5 nits consecutives, que optarien a un 60% de descompte de fins a 600 euros.

Durant l’any 2021, prop de 120.000 persones van viatjar amb el Bo Viatge i més de 1.500 agències de viatges i allotjaments turístics van formar part d’aquest programa, dades que mostren l’efectivitat d’aquest instrument per a donar suport a la reactivació d’una indústria turística castigada per la pandèmia. Per a aquest 2022 es preveu el mateix bon resultat que durant la primera edició.