Turisme Comunitat Valenciana destinarà 50.000 euros per a la posada en valor del Parc de la Raboseta de Tírig

209
Parc de la Raboseta a Tírig
Parc de la Raboseta a Tírig

L’Ajuntament de Tírig i Turisme Comunitat Valenciana han signat un acord pel qual l’organisme autonòmic destinarà 50.000 euros per a la posada en valor com a recurs turístic del Parc de la Raboseta. L’actuació consistirà en una inversió en equipament i l’adequació de l’espai.

Així, la idea és instal·lar una zona de pícnic amb taules i bancs, una zona de barbacoa i un punt d’aigua potable. De la mateixa manera, s’adequaran els jocs recreatius, el paviment i les lluminàries entre altres actuacions.

Cal recordar que Tírig compta amb diversos atractius turístics i patrimonials com són el Museu de la Valltorta i les pintures rupestres de la Cova dels Cavalls, el Mas d’En Josep i la Cova del Civil o el Museu Puig Roda dedicat al pintor costumista.

L’alcalde, Juanjo Carreres, ha indicat que la inversió per part de Turisme és una “gran oportunitat per a posar en valor aquest espai lúdic i natural del municipi i dotar a veïns, veïnes i visitants d’una àrea d’esplai condicionada per a menjar i descansar”.