Turisme comença una nova edició de tallers de tècniques per reforçar el producte enogastroturístic

482
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

– S’iniciarà aquest dilluns amb el seminari obert ‘Competitivitat i nous escenaris per al eno-gastroturisme’

– Estan dirigits a personal tècnic, professionals i empreses d’enoturisme, oleoturisme, pescaturisme, agroturisme, guies, agents de viatges i altres empreses relacionades

Turisme Comunitat Valenciana inicia aquest dilluns la segona edició de ‘Tallers per remuntar producte enogastroturístic’, organitzat en col·laboració amb les cambres de comerç i que s’impartiran en línia fins al proper 4 de juny.

Aquests tallers s’emmarquen en el Pla de Contingència COVID-19-Accetur impulsat per Turisme, dins de la línia d’actuació d’informació i coneixement per a la competitivitat empresarial, que ha planificat un extens programa de ‘Jornades Empresarials, Seminaris i Tallers Online’ sobre estratègies i nous escenaris.

Els tallers estan dirigits a personal tècnic, professionals i empreses d’enoturisme, oleoturisme, pescaturisme, agroturisme, guies, agents de viatges i altres empreses relacionades amb el producte enològic i la gastronomia.

Els objectius són despertar la consciència sobre els recursos gastronòmics i oportunitats existents en els territoris d’interior i entorns pesquers tradicionals i incentivar la recerca de solucions innovadores, en funció de les capacitats empresarials pròpies, amb ofertes al voltant de el vi, l’oli, la pesca o la producció agroalimentària que diferencien a la Comunitat Valenciana de la competència.

A més, es pretén oferir pautes per al disseny, creació i desenvolupament de serveis turístics orientats a un client conegut-desconegut i desenvolupar dinàmiques creatives d’experiències enogastroturístiques al territori.

Aquest dilluns se celebrarà la primera sessió d’aquest taller, amb una taula rodona oberta a tots els interessats i interessades que porta per títol ‘Competitivitat i nous escenaris per al eno-gastroturisme’

Les sessions de la resta de dies s’impartiran de l’26 de maig a el 4 de juny.

El coordinador i tutor dels tallers és Manuel Colmenero, agent de viatges, consultor i docent especialitzat en enoturisme i turisme experiencial.

A més, coordinaran els equips dels diferents tallers reconeguts experts de les cambres de comerç com Mónica Morales, responsable de Turisme de Cambra València, que coordinarà ‘Pescaturisme i Turisme Mariner’; Teresa Prim, responsable de Turisme de Cambra Castelló, que coordinarà ‘Oli i Gastroturismo’, i Carmen Domenech, responsable de Turisme de Cambra Alacant, que coordinarà ‘Enoturisme i Cultura de el Vi’.