Troben mortes a dos dels tres senderistes al Mas de Boix de Vallibona

1411

La Generalitat ha confirmat la mort de dos dels tres senderistes que estaven perduts i havien trobat al Mas de Boix, al terme de Vallibona. Un senderista ha estat resacatat i ha permés arribar fins als altres dos. Les dos persones que han mort són dos dones, segona fonts d’Emergències. La persona trobada amb vida ha estat traslladada a l’hospital general de Castelló. Una de les víctimes podria ser natural de Vall d’Alba. Segons les primeres informacions tenien 45 i 50 anys.

Estaven en parador desconegut ahir. A les 15.45 l’helicòpter de la Generalitat ha trobat un dels senderistes. A les 16.15h s’ha trobat els altres dos senderistes ja morts. A les 23.30h d’anit van telefonar al telèfon d’emergències 112. Havien eixit a les 9h del matí de dissabte.

Van dir que no sabien on estaven, que potser prop de Castell de Cabres. A partir d’un moment determinat es va deixar de tindre contacte amb elles.

De matinada tres llevaneu van arribar a Castell de Cabres que estava incomunicat. Bombers, l’helicòpter de la Generalitat, brigades d’emergències, Guàrdia Civil i Protecció Civil han treballat en la recerca.