Troben morta a la dona de 22 anys que va arrossegar el riu Sènia a la Pobla de Benifassà

192
Tot Terreny Cabanes

-Troben mort a un home a una rambla de Cabanes

Els bombers acaben de localitzar el cadàver de la dona de 22 anys, resident a Rossell, que en la tarda de dilluns va caure al riu Sénia al seu pas pel terme municipal de la Pobla de Benifassà -Castelló-, han informat fonts del Centre de Coordinació d’Emergències -CCE- de la Generalitat Valenciana.

L’accident es va produir cap a les set de la tarda a la zona coneguda com Molí de l’Abat, quan la dona va caure a la llera del riu mentre passejava amb la seva germana, sense que aquesta pogués retenir.

Des de llavors es va emprendre la recerca de la dona, de la qual no s’han facilitat dades identificatives, i segons el Consorci de Bombers de Castelló durant tota la nit han treballat intensament i en condicions de poca visibilitat, i fins i tot s’havia ampliat la zona de cerca.

En concret, han treballat en la recerca un total de 45 persones, dividides en set grups, cadascun d’ells amb un especialista en rescat aquàtic i busseig.

A més, efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló han rescatat el cos sense vida del conductor d’un tot terreny que va quedar bolcat a l’interior d’una rambla a Cabanes a conseqüència de les pluges, segons han informat fonts d’aquest servei d’emergències