Trobadorets, únic grup de Castelló en les semifinals dels Premis Enderrock

663
PUBLICITAT
  • Competeix, amb ‘A xalar!’ pel premi al millor disc per a públic familiar del 2018

Trobadorets ha aconseguit col·lar-se en la seminal dels Premis Enderrock que cada any entrega aquesta prestigiosa publicació musical. D’aquesta manera, el grup de Castelló és a hores d’ara l’únic grup de la província que competeix per aquest reconeixement. En concret, Trobadorets està nominat al millor disc per a públic familiar del 2018 gràcies al seu darrer treball ‘A xalar’.

El grup que encapçala Pau Sancho competeix amb grans referents de la música infantil com son Dàmaris Gelabert, Dani Miquel, De Paper, El Pot Petit, Grimpallunes, Macedònia, Reggae per Xics i Xiula. Mitjançant una votació popular, es triaran les tres formacions que passaran a la final. Les persones interessades en fer costat a Trobadorets ho poden fer votant a través del web www.enderrock.cat

‘A Xalar’ és el tercer disc de Trobadorets, una formació que va nàixer a Castelló l’any 2010. Des d’aleshores ha realitzat més de 450 concerts, dels quals 71 corresponen a 2018. L’any que acabem de tancar ha estat fructífer per al grup: a més d’aquesta nominació als Premis Enderrock, van ser finalistes de la primera edició dels Premis Carles Santos de la música en valencià.