Trobadorets torna amb les piles carregades i inicia la seua gira estival amb tres concerts aquest cap de setmana

490
Trobadorets torna als escenaris
Trobadorets torna als escenaris
  • El grup vilafranquí torna la música infantil a la normalitat amb actuacions dissabte en Penya-roja i Ulldecona, i diumenge a Onda

Trobadorets torna a la càrrega aquest estiu per a amenitzar les vacances als xiquets i xiquetes, que tant ho necessiten. El reconegut grup vilafranquí de música infantil torna als escenaris després del parèntesi d’actuacions virtuals pel confinament, i ho fa amb les piles més carregades que mai. Tant és així, que el referent de la música per als més xicotets a Castelló anuncia per al pròxim cap de setmana un total de tres actuacions.

L’agenda musical s’iniciarà el dissabte 11 a les 12 del migdia en la localitat de Penya-roja de Tastavins, a la comarca aragonesa del Matarranya. Després d’aquesta primera cita, que com la resta, mantindrà totes les mesures de seguretat i distanciament necessaris, el grup de Pau Sancho es traslladarà fins a la comarca tarragonina del Montsià, on oferirà una actuació en la localitat d’Ulldecona a les 19 hores.

Després d’aquestes actuacions en municipis limítrofs d’altres autonomies, diumenge Trobadorets portarà el seu espectacle ‘A Xalar’ a la localitat d’Onda, a la Plana Baixa, on els més menuts els esperen amb gran ànsia, després dels èxits de públic d’anteriors visites. D’aquesta manera, el Teatre Musical Formiques d’Onda tornarà a gaudir de la música de ‘A Xalar’ i de conegudes cançons d’altres dels discos de l’extens repertori de Trobadorets.

“Encara que des de Trobadorets no hem parat ni un moment, i hem ofert concerts i cançons als xiquets i xiquetes durant el confinament, comencem aquest cap de setmana un nou cicle carregat d’actuacions per a portar la diversió als més xicotets de la casa, perquè necessiten divertir-se després d’una període tancats a casa i sense ni tan sols parcs on jugar”, explica el vocalista de la formació, Pau Sancho.

Després d’un cap de setmana que marca un inici de temporada estiuenca ben carregada, Trobadorets continuarà oferint la seua música infantil al llarg de municipis i comarques. Amb quasi 500 concerts a l’esquena des que aquest projecte musical infantil i en valencià començara a caminar, Trobadorets s’ha convertit en el grup de referència dins del panorama de la música familiar en el nostre territori. No hi ha festa, festival o acte benèfic que no compte amb ells i l’èxit està garantit. Després de ‘Sons i cançons’, ‘Trobadorets’ i ‘Una cançoneta i mo n’anem’, el seu últim disc, ‘A xalar!’ ha suposat un pas decisiu en la seua carrera.