Trobadorets presenta “A Xalar!”

643
Trobadorets presenta “A Xalar!”
Trobadorets presenta “A Xalar!”
PUBLICITAT

El grup castellonenc de música infantil i familiar Trobadorets presentarà dissabte que ve 19 de maig el seu quart treball discogràfic, “A Xalar!”. Pau Sancho (Vilafranca), Gerard Xiva (Lludient), Javi Ruá (Castelló), Víctor Peris (Castelló), Dani Xiva (Lludient) i Santi Vicente (Vilafranca) presentaran el nou disc en el Teatre del Raval de Castelló a les 12.00 hores.

En el concert de presentació de “A Xalar!” sonaran nous temes com a “M’Agrada Així”, “Estàs Ací” o “Tombatossals” però sense oblidar alguns dels seus majors èxits dels seus tres discos anteriors (“Sons i Cançons”, “Trobadorets” i “Una Cançonet i Mo’n Anem”).

Cal assenyalar que en els vuit anys de vida de la formació, Trobadorets s’ha convertit en tot un referent de la música familiar en valencià, havent realitzat quasi 400 concerts en diferents punts tant de la Comunitat Valenciana però també de Catalunya o Aragó.

L’agrupació
Trobadorets va nàixer d’una actuació fortuïta en una biblioteca i des de llavors han format part dels cartells d’alguns dels festivals familiars més importants de la Comunitat.

Així, els castellonencs han participat en Feretes i Cançonetes (València), Formigues (Benicàssim), Capsigrany (Vilafranca), Aplec dels Ports, RuzafaKids (València), Aplec del Penyagolosa (Atzeneta), Karraska (Ain), Menut (Alcúdia) i MIAU (Fanzara) entre uns altres. A més, no perden l’ocasió de col•laborar amb entitats benèfiques com a Fundació Ronald Mc Donald, Acción Contra el Hambre, Creu Roja, Oxfan Intermon, MEF2C, Fundació Alba Pérez o AFANIAS.