Trobadorets estrena la funció ‘Un Planeta millor’ inspirat en els ODS de la ONU

357
Un Planeta Millor
PUBLICITAT
  • L’actuació està dissenyada per famílies amb nens i nenes fins els 12 anys
  • Conceptes com l’economia circular són claus en aquest nou format de funció

El grup de música infantil Trobadorets estrena un nou espectacle a Aranyel anomenat Un Planeta Millor. L’actuació es basa en els desset Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU aprovats en 2015. Amb una actuació interactiva, el grup mostra als més menuts amb jocs, cançons i balls la importància de canviar els hàbits i consums per donar-li una oportunitat al planeta. Conceptes com el canvi climàtic, l’economia circular, els productes de proximitat, el transport col·lectiu o el respecte a la natura són el centre d’un espectacle que ajudarà als xiquets i xiquetes a interioritzar aquests objectius. 

L’espectacle està especialment dissenyat per a les famílies amb nens i nenes fins els 12 anys. La participació és un dels altres aspectes més importants d’una actuació que comptarà amb vuit dels components de Trobadorets, qui s’involucraran de manera activa en els jocs, amb titelles, disfresses i altres elements visuals per tal de reforçar el missatge de les seues cançons. 

Riures, diversió, molta molta música i entreteniment: la millor manera d’aconseguir mantenir l’atenció dels més menuts. A més a més, i seguint aquesta idea d’aconseguir la màxima interacció, Trobadorets també animarà a participar als més majors per tal de consolidar l’aprenentatge al voltant dels objectius. La intenció del grup és plantar eixa llavor en el sector més jove de la societat per poder avançar cap a eixa transformació sostenible tan necessària. 

Un Planeta Millor també s’ha creat dins d’un context molt complex, amb una emergència sanitària vigent. Per aquesta raó, l’actuació compta amb totes les mesures sanitàries adaptades a aquesta nova normalitat per poder garantir la màxima seguretat. Un Planeta Millor pot ser representat davant una audiència asseguda o davant un públic dret. Els jocs i les activitats interactives es duran a terme sempre respectant les recomanacions sanitàries vigents en eixe moment. 

Una mica de matèria… 

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que han inspirat aquest espectacle infantil es van aprovar en 2015. L’ONU va impulsar l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible perquè els països  pogueren invertir en un futur més verd i inclusiu. Amb la intenció de que la utopia deixe de ser-ho, la ONU va posar en marxa aquesta agenda per tal de posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar la qualitat de vida de les persones.