Trobadorets estrena el seu nou disc ‘Paco, com ens fas xalar’

716
Cartell de presentació nou disc Trobadorets.
PUBLICITAT

-El cinqué disc del grup de música familiar és un homenatge al pioner i mestre del gènere, Paco Muñoz

‘Paco, com ens fas xalar’ s’estrena al Teatre Raval de Castelló el pròxim dimarts 22 de desembre en dos passes consecutius, un a les a 17.00 h i l’altre a les 20.30 h. El nou disc i espectacle que el consolidat grup de música familiar presenta és un homenatge a Paco Muñoz, i tant el títol del projecte com els continguts de les cançons fan referència al pioner d’aquest gènere musical i teatral.

Espectacle del grup castellonenc Trobadorets.

El cinqué disc del grup conté 13 cançons, i es recuperen i versionen algunes de les cançons més mítiques de Paco Muñoz, les quals formen part de l’ideari popular de la música infantil valenciana. La integritat de l’espectacle estarà format per versions, adaptacions i cançons de Muñoz. 

Amb aquest nou treball, Trobadorets es consolida com un grup de referència i una de les bandes més actives del panorama musical i teatral. Recompten més de mig miler d’actuacions i el Teatre Raval de Castelló és el lloc triat perquè Trobadorets puga tornar als escenaris a dibuixar somriures i fer ballar menuts i grans. Les entrades per a ambdós concerts seran de 3 €, i es podran comprar per la web www.entrades.castello.es.