Trobadorets convida al públic a la gravació en directe del seu nou disc durant el dissabte 11 i el diumenge 12 de juny

830
CASTELLO 22/12/2020 TROVADORETS AL TEATRE DEL RAVAL. COM ENS FAS XALAR PACO FOTOS ANGEL SANCHEZ
PUBLICITAT

La gravació en viu del nou disc del grup infantil Trobadorets, Tira-li!, tindrà lloc a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló el dissabte 11 i el diumenge 12 de juny a les 12.00 h del migdia. Els assistents seran protagonistes del registre del sisè disc, tant de l’àudio com del vídeo. «Seran dos concerts únics i per això animem a les nostres amigues i amics, que porten molt de temps venint als nostres concerts, que ens acompanyen en aquesta assenyalada cita», anima Pau Sancho, cantant del grup. L’assistència és lliure i les entrades per a l’espectacle es poden sol·licitar al web de Trobadorets. En el directe, el grup oferirà principalment temes dels dos darrers discs, A Xalar! (Bureo Músiques, 2018) i Paco com ens fas Xalar! (Bureo Músiques, 2020), tots dos finalistes dels premis Carles Santos.

Aquest enregistrament del nou disc del grup de música familiar, no obstant això, també vindrà amb cançons noves. L’esdeveniment comptarà amb 9 músics en l’escenari, on també hi haurà destacades col·laboracions com de Canta Canalla i de la rapera valenciana Tesa.

«Estem molt il·lusionades en aquest nou projecte”, exterioritza Pau Sancho, qui rememora aquell primer disc gravat en casa d’un amic, en format duo i en molt poquets recursos «fins ara, que l’evolució és enorme i es veurà reflectida en aquest disc, però sense perdre l’essència de la banda, fer xalar a tota la gent».