Trobadorets aposta pel mecenatge creatiu per publicar el seu setè treball, ‘Creixem’

84
PUBLICITAT

La banda edita un llibre disc amb 13 cançons de creació pròpia que presentarà en maig a Castelló

Trobadorets posa en marxa una iniciativa de micromecenatge creatiu per fer realitat el seu setè treball: ‘Creixem’, que tindrà format llibre disc i que comptarà amb un total de 13 cançons de creació pròpia. ‘Creixem’ està obert ja per participar i qui ho faça, té opció a triar entre 11 recompenses, des d’obtenir el llibre disc, una samarreta i aparèixer als agraïments fins a un concert de presentació amb tota la banda. De fet, el 26 de maig tindrà lloc el concert de presentació del nou disc a Castelló de la Plana. 

“El títol del llibre disc fa referència tant al creixement del nostre públic com al de la banda i al del disseny”, asseguren des de Trobadorets. L’objectiu d’aquesta campanya de micromecenatge anomenada verkami, és arribar a un total de 9.000 euros per poder fer realitat aquest llibre disc, el primer en 14 anys de trajectòria. 

La carrera per aconseguir aquesta fita dura 40 dies i “ja el 26 de maig tindrem presentació de disc a la ciutat de Castelló de la Plana”, explica Pau Sancho, el cantant del grup, qui també assegura que les recompenses dels mecenes estaran llestes també per aquestes dates. 

Per fer aquest ambiciós projecte la banda compta amb un equip de creativitat tot castellonenc format per dones il·lustradores i una fotògrafa coordinades per la dissenyadora gràfica Àngela Moya. El llibre disc guardarà al seu interior les 13 cançons que aniran acompanyades de 13 il·lustracions. La gravació de les cançons s’han gravat al WZ Estudio de Borriol i al disc han participat destacades col·laboracions com Auxili, Emma Palomar, Abraham Claveria i Alba ‘La Negra’.