AulaBLOG arriba a Vilafranca

519
Trobada de professors aquest cap de setmana a Vilafranca
Trobada de professors aquest cap de setmana a Vilafranca
PUBLICITAT

Els dies 6, 7 i 8 de juliol se celebra a Vilafranca la XIII trobada d’ aulaBLOG amb la participació de 140 docents arribats de tota Espanya i amb la innovació educativa com a fil conductor.

D’aquesta forma, el divendres els professors visitants realitzaran a la seua arribada una gymkana-visita pel municipi. A la vesprada, a les 16.30 hores tindrà lloc la conferència inaugural de la mà d’Andrea Giráldez sota el títol “Ser para enseñar”. A continuació, a les 18.00 hores es realitzarà “BreakOut Edu” i a les 19.45 hores assajarà la batukada.

El dissabte, al matí es presentaran les activitats realitzades pels Nodes d’ aulaBLOG durant el curs, es presentarà el Scratch Day, Ramón Barlam oferirà la conferència “To vi or not to vi” i després de la pausa per al cafè es duran a terme diferents tallers que continuaran durant la vesprada.

Ja el diumenge, Loli García donarà la conferència “Vamos a dar la nota”. Després de la pausa per al cafè tindrà lloc una taula d’experiències i bones pràctiques i la presentació de la memòria d’ aulaBLOG i els nous projectes per al pròxim curs. A les 13.15 hores es lliurarà el premi Sekeirox i la batukada i la polka d’ eduBLOGS delectaran als assistents amb el seu ritme.

Ressaltar que les jornades són possibles gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, el col·legi En Blasc d’Alagó i de l’IES del municipi, que ha cedit els espais per a realitzar l’esdeveniment, així com la gran implicació de la professora vilafranquina Vanessa Marín qui ha propiciat que la trobada se celebre en el municipi i de la professora que amb alumnes de cinquè,  ha dissenyat la gymkana.