Trobada de 450 dones a Portell

321
  • L’associació local va ser l’amfitriona

Dones d’Ares del Maestrat, Benassal, Castellfort, Catí, Cinctorres, Culla, Forcall, la Mata, la Pobla de Benifassà, Morella, Olocau, Sorita, Todolella, la Torre d’en Besora, Vilafranca i Portell es van reunir el diumenge en aquesta última localitat amb motiu de la XX Trobada de Dones Els Ports – Alt Maestrat. En total, unes 450 dones van participar en la cita.

La iniciativa, que enguany va estar organitzada per l’Associació Dones Portell, es va iniciar a les 10h amb la recepció dels grups participants. Després van arribar les visites guiades pels principals punts d’interés de la localitat i per les diferents exposicions preparades especialment per a aquesta trobada. D’aquesta manera, es van ressaltar les figures de diferents dones que han destacat en les diferents localitats. En Portell, és el cas de Luisa Camañes, una pionera del sector tèxtil.

El dinar de germanor va tindre lloc al poliesportiu. La vesprada va comptar amb l’actuació de teatre amateur interpretada per veïns de Portell i la música del grup Dolces Cançons, de Vilafranca. Precisament Vilafranca prendrà l’any que ve el relleu de Portell en l’organització d’aquest esdeveniment.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA