Tres restaurants de Morella Bib Gourmand a la Guia Michelin 2020

352
Morella compta amb tres restaurants Bib Gourmand
Morella compta amb tres restaurants Bib Gourmand
  • El Restaurant Vinatea, el Meson del Pastor i el Restaurant Daluan mantenen aquest estatus gastronòmic

Bib Goumand és el reconeixement de la Guia Michelin a l’alta cuina de gran qualitat i a bon preu. Tres dels restaurants que han renovat aquest estatus gastronòmic aquesta mateixa setmana són morellans: el Mesón del Pastor, el Restaurant Vinatea i el Restaurant Daluán

Restaurant Vinatea

“Ací aposten per una cuina que reprén el receptari tradicional morellà, ben actualitzat en la tècnica i d’elaborades presentacions… de fet, els entrants arriben al comensal en forma de tapes”, indica la Guia Michelin sobre el restaurant que dirigeix la xef Àngela Milián. Es tracta d’un restaurant familiar amb molta tradició que va obrir les seues portes en 1988.

Mesón el Pastor

Regentat per Raquel Ferrer, la Guia Michelin explica: “Treballen molt amb productes autòctons, cinegètics, carns roges a la brasa de carrasca… i triomfen amb les seues jornades gastronòmiques, dedicades als bolets (novembre-desembre) i a les tòfones (gener-febrer)”. Gastronomia tradicional i plats de nova creació amb productes de la comarca és el que ofereix aquest establiment amb vàries décades d’experiència.

Restaurant Daluán

“La carta, que cuida els sabors típics de la zona (Croquetes morellanes, Espatla de corder de llet al forn… ), es completa amb un fantàstic menú degustació, molt més actual, on trobarà plats com l’Ostra vegetal o el seu Corder en textures amb carabassa, taronja i anís” així parla la Guia Michelin del restaurant del xef Avelino. Parlem d’un projecte que de la mà de Jovita, la seua dona, està basat en una cuina tradicional cuidada i elaborada.