Tres noves ofertes de treball dins del Pla Ocupació Local Morella

263

-Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella-

A través del Pla d’Ocupació Local junt a les ajudes del Servef, l’ajuntament ofereix tres llocs de treball. Les obres del carrer Verge del Roser estan en l’etapa final i la brigada també està finalitzant les obres de millora en Ortells

L’Ajuntament de Morella contínua amb la implementació del Pla d’Ocupació Local publicant tres ofertes de treball per a persones desocupades per a reforç de la brigada segons la subvenció concedida pel Servef per a la contractació d’aturats. Per altra banda continuen a bon ritme les obres del Pla Municipal de Renovació Urbana en el carrer Verge del Roser de Morella i a Ortells.

Les persones que vulguen optar a aquests llocs de treball han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació en l’Oficina del Servef de Vinaròs. Els tres llocs de treball són per a reforç de la brigada municipal. La duració dels contractes és de tres mesos aproximadament. Una volta inscrit,s el Servef enviarà a l’Ajuntament el nombre de candidats que considere per a cobrir les places i el barem per a realitzar la selecció.

L’oferta romandrà oberta fins al 17 de novembre. Per a inscriure’s poden dirigir-se a l’oficina de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Morella. Les persones han d’estar inscrites en el Servef com a demandants de l’ocupació de peó d’obres públiques amb el codi:96011029.