Tres morts per Coronavirus a la Residència de Morella

699
Residència Morella Coronavirus
PUBLICITAT

Morella està en alerta des del passat cap de setmana, quan es va registrar la primera defunció als Ports per Covid-19, el diumenge 22 de març, en una usuària de la Residència Sant Joan Bautista de la capital dels Ports.

Recentment, el consistori de Morella ha conegut a través de les dades oficials de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Publica que han faltat 3 persones a causa del COVID-19 en aquesta residència, així com un nombre important de casos positius entre personal i residents.

L’Ajuntament, junt amb Sanitat i la residència, centra els esforços en el reforç de personal i material necessaris perquè el servei siga el millor possible. A més, un altre objectiu és controlar el focus de contagi, el qual ara està localitzat en la residència, i evitar que es propague.

Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, ha destacat que “des de l’Ajuntament ens coordinem amb la Conselleria i la residència per a aprovisionar de material i personal per a controlar el contagi, el qual està localitzat”. L’edil ha explicat que “també tenim l’objectiu de mantindre localitzat el focus de contagi i que no es propague. Per a això s’està prestant un servei d’ajuda molt important a personal de Protecció Civil o personal sanitari”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair les mostres de solidaritat de Morella amb l’ajuda de moltes entitats i associacions que aporten el seu granet d’arena al fons d’emergència del COVID-19”.

Cal recordar que s’han adoptat diferents mesures per a continuar reforçant els serveis de suport a les persones més vulnerables com la gent gran. En aquest sentit, l’Ajuntament ha establert un pla d’ocupació de noves contractacions de personal per al servei d’ajuda a domicili, i per la seua part, la Conselleria i la Residència han contractat també personal de reforç. Per a totes estes persones, l’Ajuntament ha facilitat habitatges a la seua disposició. Aquestes són algunes de les mesures més importants que ja estan en marxa.

A més, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Morella estan operatius per via telefònica al número 964 16 00 34-5 amb un horari de 8.00 hores a 15.00 hores. Així, les persones que tinguen alguna necessitat ho poden comunicar a aquest servei.

https://www.facebook.com/AjuntamentDeMorella/videos/246374763161975/UzpfSTE0OTg0NjU4MzY6MTAyMjI1NTc1ODMxNTcxNTU/