Tres joves prenen el sagrament de la confirmació a Palanques

719
Confirmació de tres joves a Palanques
Confirmació de tres joves a Palanques
PUBLICITAT
  • L’acte va ser oficiat pel Bisbe de Tortosa, Enrique Benavent

Diumenge Palanques va viure una jornada de celebració religiosa: tres joves del municipi van rebre el sagrament de la confirmació.

L’acte va tenir lloc a les 13:00h a l’església del poble i va ser oficiat pel Bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, amb l’ajuda del mossén de Palanques, José Ángel Pitarch.

Els tres joves que van rebre la confirmació són Ainhoa i Laia, que viuen al municipi, i Pau, que hi va tots els caps de setmana. Tenen entre 16 i 17 anys i estan en edat de prendre aquest sagrament, el tercer després del baptisme i la comunió. Aquest acte representa la confirmació de la seua adhesió a la fe i la seua admissió al cos de l’Església pel bisbe. Per aquest mateix motiu, la confirmació sempre ha de ser oficialitzada per un bisbe o bé per un sacerdot autoritzat.

Palanques és un municipi de 34 habitants, per la qual cosa la confirmació de tres joves és una notícia destacada. Ja fa tres anys de l’última confirmació que va tenir lloc a Palanques, acte que també va oficiar el mateix bisbe. Tot i això, fa un parell d’anys, Enrique Benavent també va visitar el municipi per visitar i conéixer l’estat de l’església.

Les famílies dels joves i els veïns de Palanques van gaudir d’un dia d’unió celebrant aquest acte religiós i social. Ara hauran d’esperar uns altres tres anys aproximadament, per a tornar a celebrar altres confirmacions al poble.