Tres excursions en Ares per a gaudir del patrimoni cultural al desembre

388
Agenda d'Ares per al desembre
PUBLICITAT
  • Dissabte 3, dimarts 6 i dissabte 10 són els dies escollits per fer les excursions pel terme d’Ares

A Ares del Maestrat s’han organitzat tres excursions per a la setmana vinent que visitaran tres dels espais patrimonials més importants de la localitat. El dissabte 3 de desembre serà el torn de la Mola d’Ares i de la Nevera dels Regatxols, on es troben la recreació i explicació de l’ofici perdut del ‘nevater’. Serà una ruta guiada que eixirà des de la plaça major a les 10h.

Aprofitant la festa nacional del dimarts 6 de desembre, durant el matí s’ha preparat una ruta ornitològica que permetrà conèixer i observar la diferent fauna que vola pels cels d’Ares del Maestrat. La inscripció prèvia s’ha de realitzar contactant al correu info@numenius.tours.

Ruta ornitològica per Ares del Maestrat.

Finalment, el dissabte 10 serà el torn del Molí Sol de la Costa, un dels històrics molins fariners que forma part del Barranc dels Molins d’Ares i que es troba en bon estat de conservació. Aquest mateix dia es posarà en marxa tota la seva maquinària perquè els i les assistents coneguen el seu funcionament. El lloc de trobada serà el mateix molí a les 11h.