Treballs de prevenció d’incendis a la província

52
NETEJA FORESTAL
  • Les brigades actuen en zones de risc

La Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana col·laboren amb la creació de 16 brigades de treballs forestals que actuen durant tot l’any netejant zones de risc. Així, es realitzen franges de seguretat de 15 i 20 metres d’amplària que separen superfícies forestals, agrícoles i urbanes. En total, 80 efectius han actuat ja en més de 40 quilòmetres.

Se centren en espais especialment problemàtics davant incendis com poden ser zones d’urbanitzacions, carreteres d’accés a les poblacions enclavades en entorns forestals, instal·lacions estratègiques com repetidors de comunicacions, o barrancs al costat de poblacions. Els treballs compten amb el suport de la la Unitat de Maquinària Pesada (UMP) del Consorci Provincial de Bombers.

Barraques, Ballestar, Pobla de Benifassà, Rossell, Bejís, Castellfort, Benassal, Castell de Cabres, Forcall, La Mata de Morella, Morella, Todolella, Vallibona, Villores, Olocau, Cinctorres, Portell de Morella, Salzadella, Cervera, Sant Mateu, Xert, La Pobla Tornesa, Alcalà de Xivert, Atzeneta, Llucena, Benicàssim, Cabanes, Borriol, l’Alcora, Onda, Suera, Matet, Segorbe, Toràs, Montan, Soneja, Eslida, Ahín, Almedíjar i Santa Magdalena de Polpís, són les localitats on ja han treballat. Ara estan treballant a Benicàssim, Vilafamés i trams de carreteres de la Serra d’Espadà.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA