Treballs de neteja a l’entorn d’Ortells

454
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La brigada EMERGE realitza treballs de neteja i condicionament de l’entorn a Ortells i està prevista la millora del jardí botànic

La brigada EMERGE realitza diferents tasques de neteja d’accessos i condicionament de l’entorn a Ortells durant aquestos dies. A més, està previst que en els pròxims mesos tinga lloc una actuació de millora en la zona de l’antic jardí botànic amb zones esportives i de joc, així com de pícnic i esbarjo. Aquest projecte també recupera l’antiga aula de la natura per a zona de cuina i barbacoa en el conjunt de les pedanies de Morella, així com en la mateixa ciutat.

Cal explicar que durant el passat any s’han instal·lat noves famílies a Ortells a causa de la possibilitat de teletreballar combinada amb la tranquil·litat i la qualitat de vida, la qual cosa atrau a la gent a viure als pobles. Així, “aquesta és una oportunitat per a frenar el despoblament que pateix el món rural”  ha apuntat la regidora delegada d’Ortells, Malú Blasco. A més, “l’altre dia vam fer una visita amb els veïns i veïnes d’Ortells per a portar endavant diferents millores molt necessàries i positives per al poble” ha afegit l’edil.