Treballada victòria de l’Amateur del Vilafranca davant el Vilanova per seguir al capdavant de la classificació (2-0)

592

L’Amateur del Vilafranca arriba al paró del 9 d’octubre per la Nostra Copa havent sumat els 9 punts en joc, després de superar per 2-0 al Vilanova el diumenge 2 d’octubre.

L’11 inicial van formar Ruben, Enric Beltran, Hector, Victor Garcia, Jorge, Ivan, Angel, Ramon, Borja, Miguel i Gonzalo.

També van jugar Andreu, Porcar, Nicolas, Edo i Alejandro.

El partit es va posar de cara per als vilafranquins, ja que Gonzalo al minut 10 faria l’1-0.

A la primera part el joc va estar igualat amb un Vilanova ben plantat i les ocasions de gol van ser poques. Es va reclamar un possible penal sobre Ramon.

A la segona part, el Vilanova va poder igualar el marcador en una acció que salvava Miguel baix pals. Uns minuts després, Borja enviava una pilota al travesser.

Al minut 80, el Vilanova es va quedar amb 10 i 5 minuts després Borja aconseguia el definitiu 2-0.

El proper partit de lliga serà a Atzeneta ja el diumenge 16 d’octubre.