Transparència convoca ajudes per a la divulgació de l’Estatut d’Autonomia i del Dret Civil Foral valencià

54
DRET CIVIL

La Generalitat, a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha llançat una convocatòria de subvencions per a mancomunitats de municipis i ajuntaments destinades a la realització d’actuacions relacionades amb el desplegament i la difusió de l’Estatut d’Autonomia així com a la recuperació i divulgació del Dret Foral Civil valencià.

L’objecte d’aquestes ajudes serà l’organització de congressos, jornades, trobades, conferències, xarrades o taules redones per tal de contribuir a apropar a la ciutadania tant les mencionades matèries com les institucions vinculades al model valencià d’autogovern.

Aquesta quarta edició incrementa en més d’un 30% l’import destinat a aquestes ajudes, dels 46.427 euros de l’any 2018 als 75.000 del present exercici.

Presentació de sol·licituds

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica hui les bases i detalls de la convocatòria. El termini per a presentar les sol·licituds i la documentació necessària comença el dijous 21 de febrer i finalitzarà el pròxim 21 de març. S’haurà de fer de forma telemàtica mitjançant el Portal de la Generalitat (www.gva.es). Per a més informació, consultar el següent enllaç: https://bit.ly/2T5cYjr