Trails Denes de Morella ultima els preparatius per a la competició del 28 de maig

352
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Falten pocs dies per a la segona edició de Trails Denes de Morella. El pròxim 28 de maig, l’afició al running es concentrarà al Pla dels Estudis per a l’eixida de les tres distàncies, de 14 k, 25 k i 45 k, d’aquesta competició que recorre l’ample terme municipal de Morella. D’aquesta manera, l’organització ultima els preparatius d’aquesta intensa jornada esportiva i ha convocat una reunió amb les voluntàries i voluntaris i detallar les diferents tasques a realitzar en la competició.

Cal explicar que les inscripcions encara estan obertes a través del portal web https://hj-crono.es/trails-denes-de-morella-2022. Actualment, Trails Denes de Morella acumula 362 inscripcions, la qual cosa s’aproxima a les 424 persones que van participar en la primera edició del passat mes de setembre. A més, cal recordar que aquest esdeveniment compta amb una competició de 14 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, una de 25 quilòmetres i un desnivell de 1.150 metres i la marató de 45 quilòmetres i un desnivell de 1.900 metres acumulats. A més, cal explicar que per a les persones no federades, té un cost afegit de dos euros per a comptar amb l’assegurança durant la competició. La prova està organitzada per l’associació Denes de Morella amb suport de l’ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “ja falten poques setmanes per a la segona edició de Trails Denes de Morella i des de l’organització treballen intensament per a ultimar els treballs d’albergar aquesta important competició”. A més, ha remarcat que “les voluntàries i voluntaris són una part molt important per al correcte transcurs de tota la prova” i ha animat “a inscriure’s i ajudar en les diferents tasques que cal realitzar per a albergar un esdeveniment com aquest”. L’edil ha explicat que “la primera edició va albergar molta participació i va convertir aquesta prova en una de les competicions esportives que més gent concentra a la nostra ciutat en un esport tan popular com són actualment les carreres per la muntanya”. Judit ha comentat que “amb els dies que falten per a la competició, encara hi ha temps per a igualar la xifra d’inscripcions de l’edició anterior” i ha volgut “animar a totes i tots a practicar aquest esport i vindre a Morella a disfrutar del running”.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d’escalada en bloc, l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana o la Pujada Vertical al Castell de Morella.