Trails Denes de Morella tindrà lloc el 4 de setembre

430
Trails DENES de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La primera edició de la cursa Trails Denes de Morella s’havia presentat per finals de maig de l’any 2020, però la pandèmia amb la COVID-19 va obligar a suspendre-la. Així, ara l’organització anuncia que la competició amb distàncies de 14 K, 24 K i 44 K tindrà lloc el 4 de setembre d’aquest any. A més, s’han reobert les inscripcions de la prova que recorre el terme municipal de Morella i ja compta amb 148 inscripcions entre totes les modalitats. Aquestes es poden realitzar a través de la pàgina web http://hj-crono.es/trails-denes-de-morella.

La regidora d’Esport, Judit García, ha destacat que “Trails Denes de Morella ha patit diversos canvis de data i ens alegra que ho tonen a intentar” i ha afegit que “la prova compta amb tot el suport de l’Ajuntament de Morella, ja que, a més, està impulsada per gent del territori, compta amb un gran nombre de col·laboradors i estem convençuts que es podrà celebrar el 4 de setembre”. L’edil ha explicat que “és una prova innovadora que recorre el nostre terme municipal amb tres distàncies diferents perquè participen gent de diferents nivells” i ha apuntat que “aquesta podria convertir-se en un referent esportiu en pocs anys amb l’elevada acceptació que ja té entre la població de Morella”.

Cal destacar que Trails Denes de Morella compta amb tres proves, 14 K, 24 K i 44 K, les quals tindran eixides escalonades a les 8.00 hores, 8.30 hores i 9.00 hores. A més, la prova segueix els diferents protocols i mesures de seguretat per a garantir la seguretat i la salut del públic i participants enfront de la COVID-19.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives i competicions. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d’escalada en bloc, l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana o la Pujada Vertical al Castell de Morella. Aquest any algunes de les proves s’han ajornat i esperen celebrar-se en els pròxims mesos i altres s’han suspés fins a l’any 2022.