Trails Denes de Morella tindrà lloc el 27 de maig del 2023

690
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El món del running se citarà de nou a Morella el 27 de maig de l’any 2023 per a celebrar la 3a Trils Denes de Morella. Així, avui l’ajuntament de Morella i l’Associació Denes de Morella, organitzadora de la cursa, han signat el conveni de col·laboració perquè la ciutat albergue aquest esdeveniment que en les edicions anteriors ha reunit a més de 400 participants. Cal recordar que la prova compta amb tres distàncies diferents de 14 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, una de 25 quilòmetres i un desnivell de 1.150 metres i la marató de 45 quilòmetres i un desnivell de 1.900 metres acumulats.
Aquesta firma suposa un ferm compromís d’ajudar aquesta competició que ha demostrat tindre una magnífica organització, així com repercussió econòmica a la ciutat, a més de la promoció esportiva. Des de l’ajuntament, a més del suport econòmic, també es cedeixen els espais, instal·lacions i infraestructures necessàries per al transcurs de la cursa així com la cobertura del dispositiu de la Policia local entre altres serveis.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “esta iniciativa ha tingut molta acceptació en les dues edicions celebrades, tant pel que fa a la participació, com a tot el que l’envolta”. L’edil ha explicat que “més de 400 corredors i corredores han recorregut el terme de Morella en cadascuna de les edicions de Trails Denes de Morella” i ha afegit que “això anima a l’organització a continuar amb el treball i millora de la competició cada any”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a inscriure’s i participar, ja que les tres distàncies permeten la participació de gent de tots nivells, i conéixer la nostra ciutat i l’ample terme a través de l’esport”.

D’altra banda, Javi Sanz, membre de l’Associació Denes de Morella, ha remarcat que “el dissabte 27 de maig celebrarem la tercera edició de Trails Denes de Morella” i ha aprofitat per a “agrair el suport de l’ajuntament per a organitzar un esdeveniment amb tanta participació com aquest”.
Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives.

Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana o la Pujada Vertical al Castell de Morella.