Trails Denes de Morella acumula més de 100 inscripcions

715
Trails Denes Morella
Trails Denes Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Aquesta cursa, que compta amb tres distàncies diferents de 14 k, 25 k i 45 k, està prevista per al 28 de maig
  • La prova s’ha consolidat en el calendari esportiu de la ciutat després d’albergar més de 400 participants en la primera edició

Ja fa un mes que es van obrir les inscripcions de la cursa Trails Denes de Morella que tindrà lloc el pròxim 28 de maig. Així, durant la primera etapa d’inscripcions, la competició ha arribat als 100 participants entre les tres distàncies de 14 k, 25 k i 45 k. D’aquesta manera, les inscripcions continuen obertes fins al 20 de maig o fins a completar-les a través de la pàgina web http://hj-crono.es/trails-denes-de-morella-2022. Fins al 28 de febrer, aquestes tindran un preu de 15 euros en la distància més curta, 25 euros en la mitja i 35 euros la marató.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “es tracta d’una prova molt important i que ha generat molta acceptació entre la població local, així com en les inscripcions que ja superen els 100 participants”. L’edil ha volgut “continuar animant a la gent a participar en aquesta segona edició i consolidar aquesta cursa en el calendari esportiu de Morella” i ha recordat que “la primera edició, celebrada el passat mes de setembre, va comptar amb més de 400 participants entre les tres distàncies”. Finalment, Judit ha volgut “augurar molt de futur a la Trails Denes de Morella” i ha aprofitat per a “donar les gràcies a l’Associació Denes de Morella per organitzar aquest esdeveniment esportiu que transcorre pel nostre terme municipal”.

Aquest esdeveniment comptarà amb una competició de 14 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, una de 25 quilòmetres i un desnivell de 1.150 metres i la marató de 45 quilòmetres i un desnivell de 1.900 metres acumulats. A més, cal explicar que, per a les persones no federades, té un cost afegit de dos euros per a comptar amb l’assegurança durant la competició. Cal recordar que la nova Trails Denes de Morella l’organitza l’associació Denes de Morella amb suport de l’ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d’escalada en bloc, l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana o la Pujada Vertical al Castell de Morella. Algunes d’estes proves s’han vist afectades per la pandèmia de la COVID-19 i no s’han celebrat en els últims anys, però s’espera que totes tornen durant el 2022.