Totes les entrades anticipades venudes per al concert de Camela de Benassal

205

La celebració del concert de Camela a Benassal el proper 8 de abril s’ha convertit en un dels esdeveniments de la primavera a l’Alt Maestrat. Totes les entrades anticipades estan venudes i únicament es podran adquirir a la nit del concert amb un màxim de 4 entrades per comprador. L’aforament al pavelló de Benassal és limitat i s’ha arribat al límit d’entrades anticipades.

El concert s’organitza a Benassal amb motiu del desè aniversari dels emboladors Benassal-Anglesola.

Per promocionar el concert s’ha editat un vídeo en el qual apareixen els elements patrimonials més singulars de Benassal i també els establiments del municipi.

A més del concert de Camela serà una jornada taurina que comptarà amb un corro de vaques de Fernando Mansilla d’Ulldecona. A més es provarà el bou cerril Nº108 de la ramaderia de “Els Millars”. A la vesprada s’embolarà un bou de Mansilla i tot seguit tindrà lloc un bou embolat infantil. A la nit es s’embolarà el bou cerril i actuarà el grup De Calle de Onda. Serà abans del concert de Camela que estarà acompanyat per l’Orquestra The Luxe i la disco mòbil The Luxe XXL.