Tot preparat per al Valltorta Trail

148
Tot preparat per al Valltorta Trail
Tot preparat per al Valltorta Trail

El diumenge 29 d’abril se celebra a Tírig el III Valltorta Trail que en l’edició del passat any va reunir a al voltant de 200 participants. La carrera compta amb dos circuits diferenciats per longitud i dificultat: un 20k i un 13k. Tots dos recorreguts porten als participants per zones de gran bellesa i alt valor cultural com la Cova de la Saltadora, la Cova dels Cavalls o el Museu de la Valltorta.

Així mateix, al llarg dels circuits s’habilitaran diferents punts de avituallament i ajuda als corredors. Un grup de voluntaris del municipi s’encarregarà que tot estiga llest i preparat en cas de ser necessari.

Tots aquells que vulguen participar poden ja formalitzar la seua inscripció i aconseguir més informació sobre preus, edats i autoritzacions necessàries en la web www.valltortatrail.org.

Cap de setmana en família
La Valltorta Trail coincideix enguany amb la celebració de la Mostra Prehistòrica del municipi. En ella, grans i menuts podran gaudir de diferents activitats culturals, lúdiques i educatives entre les quals destaquen les visites guiades, les representacions teatrals, la música i un mercat artesanal.