Tot preparat per al I Duatló DLD Culla Alt Maestrat

819
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

Culla es convertirà, el proper dissabte 26 de novembre a partir de les 12:30, en la seu de la Copa d’Espanya de Duatló de Llarga Distància 2016. La localitat ja ho té tot preparat per acollir l’última prova del campionat, que serà decisiva a la classificació.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat per A300w, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Culla i el patrocini de la Diputació de Castelló, que també inclourà una prova de No Drafting Series. La Federació Espanyola de Triatló (FETRI) va donar el vistiplau al fet que el circuit conclogués en aquest municipi de l’Alt Maestrat després de conèixer “la bellesa i espectacularitat del recorregut, situat en un enclavament privilegiat”. A més, a Culla també es celebrarà la gala final i cerimònia de lliurament de premis de tots dos circuits, que coronarà els campions nacionals d’aquesta edició.

Més d’un centenar de participants d’alt nivell esportiu ja estan arribant a la població, per disputar aquesta competició amb la qual es tanca la temporada. La prova constarà de 13,1 km de cursa a peu, 61km sobre bicicleta, amb dues dures ascensions al port de Culla i al del Parc Miner del Maestrat, i finalitzarà amb altres 6,4Km de cursa a peu amb meta a les empedrats carrers de la històrica població.

L’alcalde de Culla, Víctor Fabregat, ha destacat que aquesta prova “és una bona oportunitat per continuar promocionant la nostra població com a destinació esportiu”. A més, el primer edil a convidat “a conèixer l’important patrimoni de Culla a tots aquells aficionats que assisteixin aquest dissabte”.

dld-culla-2