Tot preparat per acollir Trails Denes de Morella demà

218
PUBLICITAT

Els i les 750 participants de les tres distàncies partiran escalonadament des del Pla dels Estudis a les 7.30 hores, 8.00 hores i 8.30 hores

Les xiquetes i xiquets de tots els cursos del CEIP Mare de Déu de Vallivana participaran el dilluns a la trail infantil a les 12.00 hores, la qual estava prevista per a avui i s’ha ajornat a causa de la pluja

La tercera edició de Trails Denes de Morella està preparada per a partir des del Pla dels estudis demà. Els i les runners podran recollir els dorsals esta vesprada des de les 18.00 hores fins a les 20.00 hores i el dissabte a partir de les 6.30 hores. Les eixides estan previstes a les 7.30 hores, 8.00 hores i 8.30 hores, així com l’arribada dels primers participants a les 9.45 hores en el cas de la 14 k, 10.15 hores la de 25 quilòmetres i 11.30 hores la marató. A les 16.00 hores s’efectuarà l’entrega de trofeus de totes les categories i, en acabar això, hi haurà sorteig de regals per als i les participants.

Cal recordar que, la d’enguany ha batut rècords d’inscripció respecte a les dues edicions anteriors que van superar els 400 participants. En esta ocasió, 750 corredors i corredores s’han apuntat en les diferents distàncies i han cobert el total de les places ofertades. Aquesta fita consolida la cursa morellana com el gran esdeveniment esportiu que alberga la ciutat.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “la de demà serà una jornada molt intensa amb la gran quantitat de participants, voluntàries i voluntaris que hi ha”. L’edil ha explicat que “entre les tres distàncies sumen 750 runners i hi haurà 150 voluntaris per a portar endavant totes les tasques que implica una competició com esta i en un terreny tan ample”. Finalment, ha volgut “agrair l’esforç i implicació de totes les persones que fan possible este esdeveniment que ja està marcat en roig al calendari esportiu de Morella”.

I Copa esMontañas

Aquest any 2023, l’Asociación Española de Municipios de Montaña organitza la I Copa esMontañas amb diferents curses de muntanya. Així, esta primera edició comptarà amb cinc proves, entre les quals estan les tres distàncies de Trails Denes de Morella. A més, estaran la Gran Trail Sobrave d’Ainsa, Arrebatacapas de Candelario, Plenilunio Tejeda Trail de Tejeda i Sobrescobio Redes Trail de Sobrescobio. Aquestes seus coincideixen amb les quatre localitats que han sigut capitals de la muntanya de l’associació més el municipi canari de Tejeda. Està previst que s’incorporen aquells municipis que compten amb proves i ostenten esta capitalitat en el futur.