Tot preparat per a una nova edició d’ASICS Penyagolosa Trails

86
PUBLICITAT

Tot a punt per viure una nova edició d’ASICS Penyagolosa Trails. El cap de setmana del 21 al 23 dabril, la província tornarà a vibrar amb la MiM i la CSP. A la jornada d’avui, el Comitè d’Honor de la prova s’ha reunit a la Diputació de Castelló, per ultimar-ne tots els detalls.

El director d’ASICS Penyagolosa Trails, Tico Cervera, ha agraït la implicació i col·laboració de tots els membres del Comitè d’Honor. El també president del Club Marató i Mitjana indicava que “afrontem una nova edició de la MiM i de la CSP amb la màxima autoexigència organitzativa, amb el repte de fer sempre una edició millor que l’anterior i amb l’imprescindible objectiu que l’impacte del esdeveniment sigui pràcticament nul a l’entorn pel qual transcorre”. En aquest sentit, afegia que “esport i naturalesa han d’anar de la mà, i cal buscar una col·laboració entre totes les entitats per treballar juntes en benefici de la conservació del nostre patromoni natural i cultural”.

El Comitè d’Honor està compost per la Diputació de Castelló, el Club Marató i Mitjana, com a organitzador de l’esdeveniment, i els ajuntaments pels quals transcorren les proves esportives: Castelló de la Plana, Borriol, Vilafamés, Les Useres, Lucena, Atzeneta del Maestrat, Benafigos, Culla, Vistabella del Maestrat, Xodos i Villahermosa del Río.

2100 corredors estaran a la MiM ia la CSP

El proper divendres 21 d’abril se celebrarà la Fira del Corredor d’11 a 21 hores a la Plaça de les Aules, on els corredors recolliran el dorsal. La matinada del divendres al dissabte, a les 00.00 h, arrancarà la CSP amb 600 corredors des de la Universitat Jaume I. I el dissabte 22 d’abril, a les 6 h. del matí arrancarà la MiM amb 1500 corredors. L’arribada a meta dels primers classificats es preveu cap a les 11:25 h. i la cursa es podrà seguir en directe des de les 8:30 h. per Teledeporte, la pàgina web www.penyagolosatrails.com o Twitch.

Aquesta edició de la MiM i la CSP tindran un gran cartell, amb presència també d’alguns dels millors corredors del món. Sens dubte, ASICS Penyagolosa Trails és cada cop més conegut a tot el món i desperta l’interès d’atletes provinents des dels 5 continents. Per a aquesta edició, es van registrar 4294 preinscripcions de 38 nacionalitats i 44 províncies espanyoles diferents.