Morella

Durant els últims dies han continuat les defuncions en la Residència Sant Joan Bautista de Morella. D’altra banda, avui també s’han realitzat les primeres altes en aquest centre de la tercera edat amb persones que han superat la malaltia produïda per aquest virus.

La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha explicat que s’han rebut els tests ràpids per a la detecció del coronavirus. Així, el personal sanitari i les persones residents en les residències de la tercera edat com la de Morella tindran prioritat per a utilitzar-los. A més, també ha constatat, novament, que no hi ha cap plantejament de traslladar a la residència de Morella pacients d’altres llocs.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha volgut mostrar el seu “condol amb les famílies que estan patint la pèrdua de persones volgudes” així com “animar i donar força a tot el personal sanitari que lluita cada dia per acabar amb aquesta malaltia”. L’edil demana “que Morella continue amb el gran esforç que tots i totes estem fent durant el confinament per a reduir els contagis del virus”.

Publicitat