Tot amanit per al XC Marató Challenge Alt Maestrat 2017

57
XC MARATÓN CHALLENGE ALT MAESTRAT

-Consta de dues proves: la BTT Alt Maestrat de 82 quilòmetres i la I BTT Aigua de Benassal amb 42 quilòmetres.

El pròxim 23 de setembre se celebra a l’Alt Maestrat, human land, una nova edició del XC Marató Challenge Alt Maestrat. Al voltant de 200 corredors prendran l’eixida en les diferents categories: XC Marató individual amb un recorregut de 82 quilòmetres, la I BTT Aigua de Benassal amb 42 km i la Marató Challenge Parelles Alt Maestrat de 82 km.

Les inscripcions es poden realitzar en aquesta pàgina web: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/xc-maraton-challenge-alt-maestrat-2017

La II XC Marató Alt Maestrat forma part del circuit “III Challenge XC Marató Diputació de Castelló”, així que realitzar aquesta prova puntuarà per al circuit.

BTT Alt Maestrat

La prova té com a objectiu la dinamització econòmica dels municipis d’Ares del Maestrat, Benassal, Catí i Culla a través de l’esport. L’esdeveniment està format per tres competicions de ciclisme de muntanya de diferents distàncies, que recorren els termes municipals d’Ares del Maestrat, Benassal, Catí, Culla, Morella i Vilar de Canes, fent gaudir als participants de les peculiaritats del terreny que ofereix l’interior de la Província de Castelló. La XC Marató Alt Maestrat és la carrera mare, i consta d’un recorregut circular de 82 quilòmetres de distància amb un desnivell positiu acumulat de 1900 metres. En aquesta segona edició la carrera eixirà del municipi de Benassal i recorrerà els termes municipals d’Ares del Maestrat, Morella, Catí, Vilar de Canes i Culla.

BTT Aigua de Benassal

La BTT Aigua de Benassal és una prova circular de 42 Km amb un desnivell positiu acumulat de 1.200 m que es desenvolupa íntegrament pel terme municipal de Benassal.