Tot amanit a Tírig per a donar la benvinguda a les festes de Santa Bàrbara

651
PUBLICITAT

Les festes de Santa Bàrbara tornen al calendari festiu de Tírig després del seu any d’absència a causa de la pandèmia. Ara, Tírig ja es prepara per a donar la benvinguda a la festivitat, que se celebrarà el cap de setmana del 3 al 5 de desembre. Festejos taurins, música en directe i el repartiment dels panets centren l’atenció d’una edició molt esperada per la localitat. Així doncs, el divendres 3 de desembre s’inaugura la celebració de Santa Bàrbara amb una cercavila amenitzada per la Banda de Música Santa Quitèria de Tírig.

El matí del dissabte 4 es dedicarà a rendir culte a Santa Bàrbara, primer amb la romeria a l’ermita a les 11h, situada a escassos quilòmetres del nucli urbà, i seguidament amb la missa en el seu honor. A continuació, es repartiran els panets beneïts entre totes les persones assistents. A la vesprada s’iniciaran els festejos taurins amb animals de la ramaderia Iván Messeguer, i a la nit els quintos tornen al calendari festiu de Tírig amb un esdeveniment musical programat al Pavelló municipal.

La tauromàquia tornarà el diumenge 5 amb bous d’Iván Messeguer, amb jornada matutina a partir de les 12h i vespertina a partir de les 16h. El grup musical ‘Twins’ sonarà amb força des de les 19h de la vesprada, un aperitiu de l’epíleg de les festes de Santa Bàrbara que arribarà amb l’actuació de l’orquestra Magia Negra a les 24h al Pavelló Municipal.