Tot a punt per a l’Aplec dels Ports

128
PUBLICITAT

Entre el dijous 27 de juliol i el diumenge 30, Morella acollirà la 44a edició de l’Aplec dels Ports, on veïns, veïnes i visitants podran gaudir de quatre dies carregats d’activitats de tots tipus per a defensar el model de vida d’una comarca amb pobles menuts. Amb el lema d’enguany ‘Sembrem comarca, collim futur’, la gent dels Ports reivindica la seua cultura, llengua i tradicions en una trobada comarcal on destaca la germanor entre municipis amb un ambient festiu.

Cercaviles, exposicions, xerrades, llibres i concerts omplin una apretada agenda d’actes perquè totes i tots gaudeixen de l’Aplec. Tota la programació està disponible a https://aplecdelsports.com/programacio/. A més, l’organització ha presentat el mapa on s’observa on es trobaran els aparcaments, els controls d’accés, la zona d’acampada, els escenaris, les dutxes i els serveis mèdics.

Entre les activitats més destacades estan les actuacions musicals de grups referents en el panorama valencià combinats amb altres de proximitat de les comarques veïnes. Més de 25 grups i artistes de diferents estils arribaran a Morella durant aquest llarg cap de setmana, entre ells, Auxili, Xavi Sarrià, El Diluvi, Maluks, Tesa, Pepet i Marieta, Aina Palmer, Esther, La Kinky Band, i un llarg etcètera que s’encarregaran d’ambientar un aplec inoblidable.

Morella s’omplirà amb tres escenaris, l’escenari Aladre, l’escenari Falcí, i l’escenari Trill. El primer serà l’encarregat d’acollir les actuacions musicals que tindran lloc a la nit. El segon, per la seua part, adoptarà totes les activitats que no estan relacionades amb la música, com les presentacions de llibres, les taules rodones o els contacontes. I el tercer, serà el que amenitzarà els matins i les vesprades amb actuacions musicals.

Així doncs, la comarca dels Ports podrà gaudir de la XLIVa edició d’aquesta trobada que, any rere any, es continua vivint com la primera tenint per bandera el sentiment de germanor i de poble.