Torre d’En Besora posa en marxa una campanya de neteja i millora del seu nucli urbà i del Parc Miner

334
L'alcalde David Vicente
L'alcalde David Vicente
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Torre d’En Besora ha dut a terme en les últimes setmanes un pla de neteja i millora dels carrers, places i jardins de la localitat, que han estat objectiu d’un profund treball de poda i desbrossament. L’objectiu és que “els molts visitants que rebrem durant Setmana Santa es troben amb un poble el més acollidor possible”, assenyala l’alcalde del municipi, David Vicente. Els treballs han estat realitzats per les brigades municipals “i han
consistit a reparar petits desperfectes que s’han produït tant en el paviment de les voreres i carreteres, com en el mobiliari urbà i, per descomptat, els jardins”, explica David Vicente, qui
subratlla que es tracta d’una iniciativa que es desenvolupa cada any “coincidint amb aquestes dates i perquè els visitants vegen la millor cara del nostre poble tant per Setmana Santa com durant l’estiu”.

Dins d’aquesta campanya de neteja i manteniment, també s’ha inclòs les instal·lacions del Parc Miner del Maestrat, que s’espera que durant els pròxims dies reba nombroses visites. “S’ha tractat, bàsicament, de tasques de manteniment i de substitució o reparació de tots aquells elements que pogueren estar danyats, però sense oblidar que es tracta d’un complex que, de manera constant, és objecte de meticuloses revisions”, assenyala l’alcalde.

Cal recordar que el Parc Miner del Maestrat es troba en el paratge natural de la Fontanella, situat a uns 800 metres d’altitud, on contemplar unes magnífiques vistes panoràmiques de la comarca de l’Alt Maestrat i es tracta d’un espai privilegiat en el qual conéixer l’antiga indústria minera subterrània de la zona, recórrer les seues galeries i saber com vivien i treballaven aquells homes que van deixar aquest extraordinari llegat.