Torre d’en Besora inicia les festes patronals

293
PAELLES TORRE D'EN BESORA (2)-001
PUBLICITAT

La Torre d’en Besora es troba immersa en la celebració de les festes patronals de la localitat. La comissió de festes s’encarrega d’organitzar els festejos que es van iniciar dissabte passat. Fins al dia 24 menjars de germanor, disfresses, entrades, bous i vaques, les celebracions religioses… protagonitzaran les jornades que suposen la reunió dels veïns del poble, els visitants i els descendents de la localitat.

L’activitat es va iniciar el dissabte amb el muntatge de les barreres i la decoració del poble. No va faltar el volteig de campanes anunciant els festejos i el dinar popular amb sardina torrada al qual va seguir l’actuació d’Efrain y los piratas del Flamenco.

ES TORRE D'EN BESORA (3)-001

El diumenge va ser un dia gastronòmic amb el concurs de paelles al local polifuncional. Després del dinar va actuar Rumba 13 i un homenatge a Sabina.

Hui dilluns xiquets i majors són protagonistes amb la missa, l’actuació de la rondalla de Vilar de Canes i el dinar dels majors. Els xiquets disfrutaran amb les disfresses, el concurs de dibuix i la xocolatada. Els amants de l’esport podran competir en el torneig de pàdel. Després ho celebraran en la discoteca mòbil amb la festa de l’espuma i el bou mecànic.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA